Østerdalshytta

Østerdølenes lag i Oslo har ei flott tømmerhytte i Lommedalen i Bærum. Hytta er bygd i 1930.

Å leie hytta koster 100 kr per natt per person for medlemmer og 150 kr for ikke-medlemmer. Minstepris for å leie hytta er 600 kr.

Hyttas fasiliteter: Hytta har fire soverom med totalt 20 senger. Stor stue med peis og ovn. Det er ikke innlagt vann. Det er installert solcellepanel som gir strøm til lamper i alle rom. Kjøkken med gasskoketopp, utslagsvask, kjøkkenutstyr, dekketøy og vaskeutstyr. Bod med ved og utedo. Benker og bord til å sitte på ute. Bålpanne. Stor åpen plass utenfor hytta til aktiviteter og annet. Utstyr til kubb, badminton og krokket.

Hvordan komme seg til hytta: Bil: Kjør enten til parkeringsplassen ved Kampeveien eller Tolverudveien. Fra Tolverudveien går det en grusvei opp til hytta (ca 45 minutter å gå). Fra Kampeveien går det en sti for å komme inn på grusveien. Følg grusveien oppover til det står et skilt med «helgelandshytta» på venstre hånd. Herifra følger man skiltene med «østerdalshytta» ca 300 meter opp en sti til hytta. Kollektivt: T-bane linje 2 til Kolsås og buss 210 til Bykrysset (dette er endestasjonen). Fra busstoppet er det 1 km å gå til parkeringsplassene.

For booking: https://www.inatur.no/hytte/5eb98bb03e43e50003914531

For spørsmål om hytta ta kontakt på osterdalshytta.lomeedalen@gmail.com

Se bilder av hytta og hva som skjer på osterdalshytta.home.blog

Se også informasjon på: ut.no


alt text